Inspiracija i projekti

Detalji čine cjelinu.

 

    Detalji čine razliku između dobrog i odličnog. Naš nameštaj  je napravljen klasičnim načinom izrade, izrađen je od čistih prirodnih materijala. Strast prema  starom  zanatu uvek je prisutna pokretačka snaga – za  dela koja traju generacijama

    Čisto  drvo daje poseban  osećaj i to je upravo osećaj koji toliko cenimo. Stare stolarske tehnike  daju vrlo jaku konstrukciju i izgled neuporedivo visokog kvaliteta. Dugotrajni nameštaj koji je napravljen da bi se mogao obnoviti po potrebi. Ulje, vosak, vodeni bajcevi i lakovi  veoma su izdržljivi pogodna za sve vrste farbanja u zatvorenom prostoru i nisu toksične za okolinu.

    Sve ove tehnike su oslonjene na vrste drveta koje su zastupljene kod nas i koje treba da čuvaju naše i šume dalekih predela, prirodu, okrženje u kojem se radi i sa kojim se živi. Svako drvo mora da raste bar 40 godina i da nam daje kiseonik prečišćava vazduh , vodu, zemlju i tek onda u punoj zrelosti  otkrije tajne prelepih šara godova , boja, mirisa ugrađenog u svaki komad našeg nameštaja

    Naša izrada nameštaja je pod nadzorom majstora i naručivanja kupaca. To znači da sem sitnijih komada nameštaja  nema na skladištu, a da se nameštaj proizvodi samo kada je neko naručio - prema tome, može biti ko-kreator vašeg novog nameštaja.

    Kod nas možete naći zaista cenjene  poklone za sve prilike koje oplemenjuju prostor  i naše živote. Savetima, crtežima, primerima … možemo  vam pomoći.