(0)

Detalji


Možda nisu najvažnije stvari u našim kućama,ali su došle nove tehnologije i novi pogledi na njih ,koje mogu da ih menjaju.Šarm i lepota detalja samo upotpunjuju naš prostor da bude udobniji, ličniji.


Kuhinjski detalji

Veliki, mali, kuhinjski, trpezariski, za kafu, za čaj, klub i bilo koji drugi: važno mesto u našim životima. Kroz vreme i civilicacije menjali su se običaji za stolom i oni su uvek velika inspiracija .

Povratkom prirodi i zdravoj ishrani, očuvanju ukusa, mirisa i najboljem izgledu i posluživanju dali smo novim idejama posuđa i pribora za jelo.


Tekstil

Pamuk, lan,  su osnovni materijali koje koristimo. Tu se još nađe i plemeniti pliš i svila da naše domove učine  udobnijima i mekšim. Jastuci, stonjaci, prekrivači su ručno rađeni


                                              Rasveta

Svetlo  svakom prostoru , daje atmosferu, stil, vidljivost.

Lampe , lusteri od drveta tkanine, stakla, pergamenta sa aplikacijama od kamena, keramike, stakla .


Set za atmosferu
Kategorija:
Dekoracija, Detalji, Rasvetla, Pokloni, Povoljno, Novo, Outside Serbia
Cena:
550 din
Opis

     Set za Atmosferu je mali elegantan set od podmetača za mirisne štapiće i dostruki kockasti svećnjak za male ili velike sveće. Od punog drveta ručne izrade. Jedini ukras su šare maslačka.

     Zaštićeno je voskom i prirodnim uljima , lako je za održavanje, i odlaganje. Idelan mali poklon za svakoga i za svaku priliku.

 

Dimenzije

20 x 5 x 2,5 cm

Materijal

Jasen  ili orah, bukva ; vosak i ulje

 

Autor

VisnjaR