(0)

Detalji


Možda nisu najvažnije stvari u našim kućama,ali su došle nove tehnologije i novi pogledi na njih ,koje mogu da ih menjaju.Šarm i lepota detalja samo upotpunjuju naš prostor da bude udobniji, ličniji.


Kuhinjski detalji

Veliki, mali, kuhinjski, trpezariski, za kafu, za čaj, klub i bilo koji drugi: važno mesto u našim životima. Kroz vreme i civilicacije menjali su se običaji za stolom i oni su uvek velika inspiracija .

Povratkom prirodi i zdravoj ishrani, očuvanju ukusa, mirisa i najboljem izgledu i posluživanju dali smo novim idejama posuđa i pribora za jelo.


Tekstil

Pamuk, lan,  su osnovni materijali koje koristimo. Tu se još nađe i plemeniti pliš i svila da naše domove učine  udobnijima i mekšim. Jastuci, stonjaci, prekrivači su ručno rađeni


                                              Rasveta

Svetlo  svakom prostoru , daje atmosferu, stil, vidljivost.

Lampe , lusteri od drveta tkanine, stakla, pergamenta sa aplikacijama od kamena, keramike, stakla .


Kutija mala
Kategorija:
Dekoracija, Detalji, Povoljno, Novo, Outside Serbia
Cena:
1 250 din
Opis

Mala drvena valjkasta kutija. Kutije su ručno tokarene sa poklopcem od istog ili drugog drveta.  Mogu biti sa malim aplikacijama od zlatnih listića ili sitnim tokarenim ukrasom. Rade se unikatno, u paru ili malim broju, u zavisnosti od materijala. Ideja je da same ili u grupi imaju nešto zto ih spaja.

Mogu biti idealan mali poklon. Upotreba je raznovrsna ; za pisaći pribor, nakit , sitnice,  za sve prostorije.

 

Dimenzije 

Prečnika  ~ 9 cm , visine od 5 - 12 cm  350g

Materijal

Puno drvo oraha, jasena, duda, trešnje... ulje, vosak

 

Autor

VišnjaR